Kaymakam Nuri Okutan Ortaokulu

Telefon : 0(456) 317 30 20
Belgegeçer : YOK
WEB https://nuriokutanoo.meb.k12.tr
Adres : ATATÜRK MAH. HASTANE SK. KAYMAKAM NURİ OKUTAN ORTA OKULU BLOK NO 8A KELKİT / GÜMÜŞHANE
VİZYON : insan haklarına saygılı, milli ve manevi degerlerine bağlı ,duyduğunu ve gördüğünü analiz eden ve doğruya ulaşabilmek için çalışan, bilginin yeni bilgi üretmek için bir araç olduğu düşüncesinin farkında olan,yaşayarak öğrenen öğrendiklerini gelecek kuşaklara bırakabilen ülkenin geleceğinde söz sahibi olabilecek bireyler yetiştirmektır.
MİSYON : Bilginin peşinde olup sorgulayan, bulunduğu ilçe sınırlarını aşarak kendini ve vatanını çağdaş dünyada temsil eden , dünya üzerindeki çalışmalara katkı sağlayarak kendine yer bulabilen özgür akılcı yaratıcı bireyler yetişmektir.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 08:30 - 15.40
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Özel Servis
Ulaşım : Yürüme Mesafesinde.
Yerleşim Yeri : Atatürk Mah.Kaymakam Nuri Okutan OrtaokulU 29600 Kelkit /Gümüşhane
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Gümüşhane 60 km Kelkit merkeze 1 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : FUTBOL